Födelsedag!!

Javisst idag är det juh Emmas födelsedag, HIPP HURRA!!!

Känns dock inte riktigt längre som man fyller år, har juh lillfisens ett års dag att se fram emot, för den är juh på lördag!!!

Det var nog allt för den här gången, haha!!

Midsommar

Jah nu är midsommarn över. Var ett revligt firande med midsommarstång och allt.
Syster Jennie med familj var här och Delfin och Anna.
Dagen började redan vid 12 då Jennie å co kom och vi käka lunch sen var vi vid midsommarstången vid kl 14 och dansa och hade oss och så blev det fika med mina muffins som jag hade bakat. Sen när vi kom in igen här hemma så var det dax för jordgubbar, och då kom Delfin och Anna.
Sen på kvällen blev det grillning med MASSA god mat ;) Och sen desert och sen godis så jah om man ska kortfatta vad vi gjorde på midsommar så kan man väl säga ÄTA, haha!!! Kåänndes som man skulle spricka sen på kvällen/natten när man skulle gå och lägga sig.

Något annat skoj som oxå har hänt är att jag har funnit min gamla vän, NETTAN!! Hoppas nu bara på att man kan få kontakt igen och träffas och hoppas på att kunna ha lika roligt som förr ;)

Något lite mindre skoj som har hänt är att jag misstänker att amanda har fått vattenkoppor, inte alls skoj.
Ska undersöka henne igen imorrn och se om det kommit fler prickar och hur prickarna utvecklas för att veta om det är vattenkoppor..

Neh nu ska jag gå och se vad min speedade lite tösabit sysslar med, kl e tio över 11 på kvällen men inte tusan vill hon sova, hon har nog en liten släng av damp el nått, hehe!!




     


värre än en förkylning...

Det har nu visat sig att jag fått bihålsinflammation, aj aj aj... Första gången jag har det och FY FAN vad det gör ont. Känns som någon står och slår mig med en hammare i ansiktet :/ kan inte ens klia mig i vänster ögat utan att det känns osm jag misshandlar mig själv!! Hoppas att den värsta smärt hinner lägga sig innan midsommar. Ska till läkaren imorrn bitti och få penicilin... Krya på dig Emma ;)

GONATT!!

Förkyld :/

Håller på att bli tokig i huvudet av denna förkylningen, känns som bihålerna snart sprängs :S
Brand utbildning på brandstationen idag, var ganska skoj faktiskt, fick släcka bränder och grejer ;)

Amanda snart redan ett helt år, kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Nu har hon börjat ta 4-5 steg lite då och då, SKOJ!!
Hon har nu även lärt sig att säga Thea (kusinens namn)

Får skriva mer en annan dag då skallen mår bättre. Ha de gött!!

Dags att försöka börja blogga!!



Tyckte det var dags att försöka börja blogga, får dock se hur länge jag kommer att komma ihåg detta, haha!!!

RSS 2.0