Restaurang besök och älskling e hemma

Idag har man juh jobbat igen, men de har varit sååå lugnt på jobb idag, SKÖNT!

Mamma och Pappa har bröllopsdag idag, 26 år. Så pappa bjöd hela familjen på restaurang, muuuums =)
Tack pappsen!!

Idag kom juh även älskling hem. Dock väldigt sent. Han fick jobba över lite och det resulterade i att när han skulle köra hem från Göteborg så var han så trött och bara ville hem till oss så han inte riktigt hade huvudet med sig. Körde in på en mack i Varberg för att tanka och ställer sig och tankar hela bilen full med BENSIN och när han hänger tillbaka "grejen" så VA FAN bilen ska juh tankas med DIESEL :S Dock tur att han kom på det och inte började köra för då hade heeeela motorn gått kaputt :( Så han fick sitta där i Varberg och vänta på en bergningsbil från Helsingborg. Men det var en snäll bärgningsbil för han hade tagit med sig en bil till David så han kunde köra hem direkt och slippa vänta där medans han skulle lasta och sen då behöva åka i slowmotion på motorvägen så han kom ändå hem ett par timmar tidigare än vad vi trodde det skulle bli :)

Imorgon blir det en heeel dag på jobbet, jobbar delad tur och då jobbar man 7.30-13 + 16-21 men de blir goa pengar iaf =)

Neh nu blir det mys med älsklingarna och sen in i sängen så man får sova något =)

Go kväll!!!!

Jobb, jobb å dåligt väder

Nu är det 7 dagars arbete på raken som gäller. Idag betar jag av den tredje så sen har man bara imorrn och heeeela helgen framför sig :( Men det går ganska kvick har både långa och korta turer så jag klarar mig nog allt.

Ikväll när jag jobbar kommer mamma och syster johanna hit och passar Amanda och sen sover johanna här till imorgon och tar Amanda på dagis vid nio tiden så hon inte behöver bli lämnad där 20 i 7 imorrn innan jag ska vara på jobb kl 7 så det tackar man verkligen för. Gynnar mig med juh så jag slipper dra upp henne och ha oss båda två att göra iordning så då kan jag juh sova en halv timme längre :D

Gud vilket skit väder det är man kan juh inte göra ett piss och man känner sig så jävla instängd i detta vädret. Frida kommer snart hit och så ska vi hämta Amanda på dagis kl 14 och sen efter det ska vi fika och ha en mysig tjej em ;)

Imorgon kommer älskling hem och guuuud vad jag läääängtar, saknar MASSOR!!

hej hå nu blir det till att hoppa in i duschen!

FEEEEEST!!!!!!

I lördags var det juh Johannas födelsedag och det innebar så klart FEST!
Vi började ute i hennes mammas hus i viken med grillning och massa god dricka.
Först var det ganska segt.. inte själva stämingen men segt på drickandet för dem flesta verkade det som. Men sen precis innan vi skulle dra vidare så började det lossna lite bättre =)

Johanna hade bestämt sig för något annat än bara samma gamla vanliga ställe i stan så vi drog till Bahnhof i ängelholm istället. När vi först kom dit var de ganska öken men allt eftersom så fylldes det på mer och mer och sen var det typ as packat ;)

Det var iaf en mycke trevlig utgång med goa glada tjejer.
Lägger upp några bilder och resten hittar ni på facebook ;P

ÄLSKAR DIG LILL SIS

Johanna, Johanna, Anna & Mig

Jag & Rebecca


   

!?!?!Vegeterian!?!?!

Jag har funderat på det där me vegeterianer typ hela dagen idag. Jag blir inte riktigt klok på det. Om man nu e vegeterian för att man tycker synd om dhuren men så äter man ändå fisk (och vissa även kyckling) vad är det som är mindre synd om dem? Jag kan lixom inte riktigt förmå mig att förstå detta.
Jaja nog om det nu iaf.

Har jobbat idag, gött, hehe!

Efter jag hämtat Amanda på dagis så stack vi till folkparken men mamma, johanna, thea och emmie. My kom oxå dit så det var skoj, har inte setts på typ si så där 100 år nu. Tiden bara springer iväg. Vart hemma strax efter halv 5 och så lagades det mat, käkade, duschade och nu sover sessan som en stock i sin säng!! 8:de dagen idag som hon inte sover middag och det fungerar SUPER bra. Hon har blivit ett helt annat barn, så lugn, harmonisk och mysig!!

Tjohoppp!!

Härliga kvällar!!

Nu är det såååå lugna och skäna kvällar här hemma. Idag somnade Amanda typ 18.20, skööönt!! Hon är så go och lugn nu när hon inte sover midag längre och går själv in och lägger sig i sin säng och bäddar ner sig medans jag gör välling till henne ;) Så nu har man massa egen tid på kvällarna till att bara göra ingenting. Dock trist nu när David e iväg och jobbar men imorrn kommer han juh hem :)

Idag har vi haft besök av Becca och Hilda, mysigt!!
Amanda va på dagis idag för första gången på 1½ vecka så det tyckte hon var toppen så klart.

SNart e det lördag och det ser vi fram emot, weeehoooo!!

Imorgon sk ajag städa :( fast här e inte så mycke att städa för har juh hunnit röjja undan om kvällarn anu och även hunnit med å tvätta några maskiner idag så de blir snabbt gjort med städning imorrn, tack och lov!!

Neh nu blir det till att skriva klart dem sista inbjudningskorten till Amandas födelsedag så jag kan få iväg dem imorrn.

Ha de super!!

Tjohoppppp!

Gud vad det har varit underbart väder dem senaste dagarna, HELT fantastiskt. Har varit strand besök några ggr och sen umgåtts med vänner och haft det mysigt i trädgården.

Jag har inte haft någon lust och energi att skriva i bloggen nu på länge för Amanda har varit sååå bråkig på kvällarna. Har hållt på att natta henne i en och en halv två timmar varje kväll nu i typ nästan 2 månader men nu har jag kommit på vad "felet" varit. Hon har helt enkelt inte behövt sin middags vila mera. Tredje dagen idag utan middags vila och hon somnar på mindre än 10 minuter vid halv 7 - 7 :)

Jaha den senaste tiden då? Usch jah allllllt möjligt som har hänt faktiskt!
Uterummet är nästan färdig ner plockat och här inne börjar bli klart så smått.

Har hunnit med en utgång i hbg för några veckor sedan men som tyvär blev total förstörd pga en omogen person som inte kunde uppföra sig och hantera alkohol. Hann vara inne på tivoli i 15 min sen var det bara att åka hem igen, LÖNT.. eller INTE.

Sen så har juh David haft semester förra veckan och jag med förutom en dag bara. Har varit sååå underbart att ha honom hemma så länge. Vi passade på att vara hos hans pappa i skogen en dag och Amanda tyckte det var sååå mysigt!! Sen har vi hittat på allt möjligt den senaste tiden träffat vänner och grillat mycke och haft trevliga kvällar. I Fredags var vi i Halmstad och badade på sannarpsbadet, suuuuper MYS!!

På lördag är det 6 Juni och Johanna Ds födelsedag, weeehoooooo då blir det grillning och MYCKE gott sällskap med många roliga brudar =)

Neh nu ska jag ha tjej snack med Johanna så vi hörs gott folk!!

RSS 2.0