underbara sommar

Jah man får väll verkligen säga UNDERBARA sommar!! Bara trist att den ska förvinna till helgen ;( Och så klart denna helgen som vi ska åka till skara sommarland... *skit*

Men det är mycke som har hänt iaf, Helsingborgsfestivalen är avklarad och det vart en OK sådan. Var där inne på Fredagen och lyssnade på FRIDA och sen gick vi och strosade hela eftermiddagen + kvällen tillsammans med Nettan, Linus å Casper + Rebecka å Patrik!!
David och Patrik skulle juh tvunget hoppa Bungy Jump, segt och vänta på den 1½ timmes långa kön, men de va skoj och se =)

Mycke bad har det så klart oxå blivit, dock inte så mycke i havet, bleb premiär doppet för mig först idag =) Men i poolen har vi gottat oss hela dagarna.

Igår var Nettan, Linus och Casper på besök, lika trevligt som alltid att få träffa dem!!

Amanda har juh fyllt ett år som jag har skrivit tidigare så nu kommer det ett foto från hennes första tårta någonsin som hon fått smaka ;)

Nu blir det dax för sängen, jobb imorrn :(


David när han hoppar!!


Amanda och Pappa myyyyser


UNDERBARA Nettan                                                och Linus
 

        

Ullared + helgen

Japp i torsdags vart vi på ullared. Där var mycke folk men det hindrade inte oss från att shoppa loss. 3500 kr fattigare blev vi iaf. Vi fick handlat mycke praktiska saker till amanda och till hemmet, så tyvär gick pengarna mest på tråkiga saker, men nödvändiga saker!!
Vi vart där med My och Peter och det var suuuper trevligt!

Sen var jag ledig i fredags, heeeeelt underbart att få en hel dag med min lillaprinsessa. Vi vart bara hemma och mös och busade medans David var och jobbade extra. Sen har det varit jobb hela helgen :S Och jobb imorrn med men sen är jag ledig i två dagar, SKÖNT!!!

Idag har vi varit hos Nettan, Linus och Casper. Det var super trevligt som alltid att träffa dem och dem bjöd på mega god mat. Sen spelades det Wii och det var meeeeega skoj, bowling och grejer.
Och på onsdag kommer förhoppningsvis Nettan och Casper hit ;)

Och på tisdag kommer kusin Rebecca ner från GBG =)

Snart är det juh även dax för hbg-festivalen. Ska dock jobba vartenda dag men blir iaf in en sväng på torsdag + fredag eftermiddag. Ska juh gå med Nettan å co någon av dagarna. Ska bli as myyyys!!!

Neh nu e det dax för sängen, tio timmars pass imorrn på jobb, phhuuu :/

NATTI!!

Vart tog sommaren vägen??

Jah det kan man verkligen fråga sig.. Hoppas den kommer tillbaka innan det bär av till skara sommarland i början av augusti!!

Jobbat idag, 14-21.15 så nu är man hemma och segar här vid datorn en stund innan man ska hoppa i säng!

Förra veckan blev det 6 dagars arbete så man är lite trött nu. Längtar till mina två lediga dagar denna veckan (torsda+freda).

I lördags var det dop för Casper, var super trevligt. Glömde dock bort att fotografera :(

På torsdag åker jag, david, my och peter till ULLARED, ska bli super najs! Hoppas man hittar mycke till lillfian.

Och just det, nu knallar hon på som bara den, nästan springer fram, suuuper skoj!!

Neh nu ska jag vara social med gubben innan det blir sängen, jobbar 8-16 imorrn :/

Sov gott!!!!


Mycke som har hänt!!

Jah de var juh ett tag sedan man skrev här, har vatt fullt upp. Men nu ska jag göra ett försök ;)
Kanjuh börja med att skriva att förra onsdagen var jag och Amanda i hbg och träffade Nettan och Casper, guuuud så underbart! Och i fredags kom Nettan, Linus och Casper hem till oss och vi käka och hade en mysig kväll, ännu mera underbart ;)

LÖRDAG 28 JUNI: AMANDA BLEV 1ÅR ooohhh gud vad tiden den går fort! HIPP HURRA för Amanda!! Vi hade kalas med MASSA gäster och hon fick såå mycke fina leksaker och kläder!!

Idag e det juh ionsdag iogen och idag ska Nettan och Casper komma, hon ringde påreci soch sa att dem tar bussen nu så nu får jag allt skynda mig. Ska bli sååå mysigt att ses igen. Helt underbart att jag lyckades hitta min försvunna vän =) ME LIKE YOU!!!!


Nettan och Casper - såååå fina

RSS 2.0