Marknad, stulen kamera, utgång.. m.m.m.m

Nästan en vecka sedan jag skrev nu.
I Fredags blev det ett inpuls åk till Ullared. Mamma, systrar och Emmie skulle dit så jah va fan om jag följer med oxå så blir det juh en fulländad tjej dag ;) dock iofs utan Thea och Amanda men tacka guuudarna för det, hehe!! Där var sååååå mycke folk. Nästan omöjligt att ta sig fram och då körde vi ändå upp ganska sent på dagen. Aja, för min del blev det lugnt, hade juh varit där med David bara en och en halv veka tidigare och "stor" handlat så nu blev det mest sånt som vi glömde köpa sist. Och nu passade jag även på att köpa det där termo sättet till mig själv som jag hittade där första gången vi var där. Jah en trevlig dag iaf!!!

Sen på kvällen så vart vi hemma några timmar senare än beräknat så när jag kom hem så satt Johanna och Jonas hemma hos oss och väntade med vinflaskan i högsta hugg =) Det blev lite vin och pizza, muuums!!

På Lördagen (25/10) var de dax för Höganäs Höstmarknad. Vi begav oss ut på marknad efter Amanda sovit middag, Jag, David och Amanda. Mötte upp syster Jennie med familj och mamma vid karusellerna. Där även moster och kusinerna var. Mamma hade köpt karusell biljetter till tjejerna så mamma åkte karusell med dem. Ååååh guuud vad Amanda älska att åka karusell, det var första gången nu. Och jag stog så klart och tittade på och tog massa fina foto.

Sen var det hem och snygga till sminket lite, en snabb fika med Davids mamma och sen på kvällen kom Davids lillebror Andreas och hans underbara tjej Frida och Foffe så satt vi här och förfestade bara vi och hade det suuuper trevligt. Sen bar det av till Trappa upp och dax för fest!! Förresten min lillebror och hans tjej Sandra satt barnvakt till Amanda, SUPER TACK TILL ER!!
Väl framme på trappa upp så var det kö :/ vi kom dit ganska sent och fick efter en stund i kön besked om att vi inte skulle komma in för det var fullt. Men efter en stund så gick det några så kom vi in :D Behövde bara vänta typ 5 min så de va juih lungt!! I bilen på väg till Trappa Upp så tog jag jäääätte fina foto på Frida och på Frida & Andreas.
Efter en liten stund inne på Trappa Upp så skulle jag ta upp kameran och fota lite och upptäcker då att den är borta från min väska... Levde hela tiden på hopppet om att jag glömt den i bilen men nix, den var verkligen borta från min väska ;( Alla fina foto jag tagit på AManda på karusellåkningen + några andra fina foto på henne osm David tagit någon dag innan var nu förlorade... Och jag kan säga det att nu när det gått några dagar så känner jag nästan att jag skiter i kameran för det kan man köpa en ny men vill sååååå gärna ha mina foto på Amanda för jag kan inte ta nya foto på hennes första karusellåkning :( :( :( Så är det någon från Höganäs trakten som läser här så hojta till om ni vet vart min kamera kunde vara eller om jag iaf kunde få mina bilder skickade till mig!!! Men dem finns nog inte ens kvar på kameran :( Så därför blir de inga bilder i detta inlägget.

Förkyld :/
Ja det har jag blivit som tusan. Hatar verkligen att vara förkyld, särskilt täppt i näsan. Men men det går nog över någon gång iaf!!

Neh nu ska jag packa ihopa lite saker och gå till dagis och hämta Amanda!!


Städ dag :/

Jaha då var det Torsdag idag. Och då ska det städas.. trist. Men det blir snyggt efteråt iaf, haha!!

Igår var jag i stan hos Nettan och Casper. Satt och käka ballerina kex till frukost och sen bar det av ner på stan en sväng. In på Lindex och fynda lite kläder till Amanda på rean, sen bort på H&M för å köpa strumpor till henne men slut i hennes strl :( som vanligt...

Sen blev det en snabb fika inne på espresso house för att hälsa på lill sis Johanna!! Det blev en suuuuper god Chai Latte och lagade till mig =)

Neh nu ska jag masa rumpan härifrån och städa lite innan syster kommer och hämtar mig för vi ska köra till viken och köpa en syskonvagn till barnen som vi kan ha tillsammans och hjälpas åt lite lättare med hämtning på dagis och vid andra bra tillfällen =))

Ha de gottans!!!

Här var det öken

Jah nu var det ett tag sen igen som jag skrev, har faktiskt inte ens en ursäkt denna gången för att det dröjt så länge. Men det har hänt huuuur mycke som helst.
Vet knappt var jag ska börja.
 
Kan iaf börja med att nu så har boobisarna läkt ganska mycke, känns sååå skönt och jag e sååå nöjd ;)

Förr förra veckan så kom Beccis ner från gbg. Det blev en tur till Väla på fredan, Jag, Beccis, Amanda och Moster. Det var suuper mysigt.
Lördagen begav vi oss till busfabriken, Jag, David o Amanda, Jennie, Fredrik, Thea o Emmie, Beccis, Viktor o Ebba!!
Amanda bara älskar att vara där och busa runder, Kommer lite bilder oxå!

I onsdags förra veckan så var David ledig från jobb. Jag och David åkte till Ljungby för att regga bilen så nu är den reggad och besiktigad och fixad med allt, sååå skönt. Amanda var med Farmor =) Så vi fick ett ryck att vi skulle köra "inom" ullared, men det blev VERKLIGEN inte inom Ullared, haha!! SLutade med att det tog längre tid att komam till Ullare därifrån än hemifrån.. Var juh en j*kla sjö mittemellan som man var tvungen att köra runtom, suck!
Sen så bara körde och körde vi i typ skogen, helt öken och så bara hoppsan vi behöver tanka, och vi körde och körde och inte f*n kom det någon mack :/ MEN så till sist så kom vi in i en liten håla och hoppandes in på macken med bilen så skulle vi äntligen tanka, men när David öppna dörren stog där en tjej som sa att pumparna inte funkade (obemannad station) så vi tänkte bara satan skit, men vi får juh försöka ta oss till nästa mack som var typ 2 km bort. SVänger ut från macken och hoppas tio meter sen var bilen tvär stilla, tur så kom hon tjejen bakom oss och stannade så jag fick sjuts med henne till macken och tanka i en dunk och sjuts tillbaka, TUR för det pisse regnade på köpet oxå!! Så sen var det bara fullfart framåt igen. Väl framme på Ullared så var det bara in och springa fram och kasta saker i vagnen mot kassorna och 3500 kr fattigare på någon ynka timme :/ HAHA!!
Men en trevlig dag på tu man hand bara vi fick vi iaf ;)
Massa saker blev det köpt till Amanda, mest kläder. Sen bar det hemåt snabbt som ögat tog bara 1 timme och en kvart att komma hem =) Nästan inge trafik, SKÖNT.

Väl hemma strax efter nio så var Amanda full igång med att busa och mysa med Farmor, tror dem hade haft det suuuper mysigt ;) Tack för barnvakten =)

Sen på Fredagen så hade vi par middag här hemma med Nettan & Linus och Rebecca & Marcus (Golle). Sen kom Frida & Rickard oxå bort så spelade vi spel och hade en super mysig kväll.

I Lördags körde vi mot Kvidinge och hem till Ann-Sofie, Robban och Elin. Där åt vi god Grekisk mat och hade det super trevligt. Amanda ville som vanligt inte somna när vi var borta så vi körde hemåt vid halv tolv och då somnade hon som en stock i bilen :o)

Igår (söndag) Så hade vi Davids mamma och lillebror med tjej Frida här på fika, Super trevligt!!

Jah det var nog allt för den här gången!! Tack och Hej!!!

Utanför busfabriken ;)


Fullt ös inne på Busfabriken


På väla                                Emmie


Nya boobisar!!

Jaha då var det några dagar sedan man fick nya boobisar. I måndags ca 13.45 så sövde dem mig och sen vakna man några timmar senare med nya boobs. Men det värsta var när man vaknar på uppvaket och inte har ont i brösten men mellan benen, då blev man SKRAJ, hehe!!
Sköterskan frågade hur jag mådde så sa jag ja brösten har jag inte ont i men mellan benen så sa hon att dem hade behövt tappa ut urin under operationen så det var bara det.. TUR, började juh tro att dem för växlat mig med någon och trodde dem hade opererat på fel stel, HAHA!!
Dem sa att det inte var bra att röka efteråt för man mådde oftast illa då. Men envis som jag var på kvällen så skulle jag juh röka. Så en av sköterskorna som oxå rökte tog med mig ut på en cigg. Vi satt där på bänken och pratade och hade det trevligt och hon fråga flera gånger hur jag mådde och jag tyckte, det här var juh lätt som en plätt och röka.
MEN sen när jag nästan rökt hela ciggen så bara satt jag där och så sa jag till ssk att nu går det inte längre så tog hon ciggen och släckte den och så fråga hon om jag kunde gå in själv igen och jag bara jaja de e klart men så bara satt jag kvar och kännde hur jag försvann mer och mer så säger hon kan du resa dig upp och jag bara NIX det kan jag nog inte så hon springer in snabbt som tusan och hämtar en rullstol i med mig i den och hon frågar hur jag mår och jag bara känner hur jag håller på att brinna upp så varm jag var och hon kände på mig och sa bara men herregud du e juh iskall och dyngsur. Var heeeelt blöt i hela ansiktet och nacken som jag kallsvettades hon sprang in med mig i rullstol in i hissen och där fick jag verkligen kämpa för att inte svimma hon sa bara till mig hela tiden du måste hålla ögonen öppna och guuuud vad det var svårt, men jag lyckades. Hon hade tagit med en sån fin kräkpåse ner i förebyggande syfte och jag hade sagt att aaah den behövs inte men hon hade den med iaf och tur var det för jag satt med den i famnen hela tiden på väg upp och direkt när hon rullar in mig på rummet så stog det som en fontän ut munnen och tur jag hade påsen i beredskap ;) Men sen efter det försvann allt det kallsvettiga och allt illamånende så då var det prima igen =)

Man fick inget eget rum utan man delad rum med en annan. Men jag hade riktig tur, kom i samma rum med en annan tjej hon var 20 år och hade oxå gjort brösförminskning samma dag som mig och med samma läkare bara några timmar innan mig så vi hade mycke att kunna prata om, suuuuper trevligt!!

På tisdagen fick jag åka hem igen, trodde jag skulle ha mega ont och typ bara ligga i sängen i en vecka, men icke. Det har varit fullrulle sen i tisdags. Får dock inte lyfta något så lite jobbigt med Amanda, men david är juh hemma denna veckan, skööönt.

Idag har först min kusin Rebecka varit här på besök en sväng, mysigt. Sen har vi varit på ekeby möbelaffär och sen på ikea och köpt en dvd stället som tillhör tvbänken vi köpte i söndags.

Men nu ska jag gå och slänga mig på soffan. Skriver mer någon annan dag!!

Ha det suuuper najs!!

Härlig Söndag!!

Idag har det varit en SUPER mysig söndag. Det brukar vara den tråkigaste dagen på hela veckan men inte denna gången ;)
Dagen började med att vi låg och mös och kolla tv i sängen i nästan en timme i morse.
Sen var det upp och käka frukost, leka, duscha och fixa.
Sen bar det av till Ikea där det inhandlades lite nya vardagsrums möbler. Gjorde världens klipp på tv-bänken vi hade tänk köpa. Kosatde 2795 till ordinarie pris men Emma lyckades hitta en på fyndet som var skavd på en bräda som sitter inne i en låda och inte syns och då kosatde den helt plötsligt bara 1295 :D
Sen blev det nytt soffbord och en matta där under och lite andra små saker!!

En tur in på Väla och prova ut en overall till Amanda och sen var det hem och Amanda sov i bilen så vi skynda oss och slängde ihopa soffbordet och fick det och mattan på plats och sen direkt bort på återträffen med mammagruppen som denna gången även innefattade papporna =)
Sen var det bort till affären handla lite mat och hem och käka middag och sen massa bus och mys med älskade dottern.

Igår (lördag) firade vi syster och pappa som fyller år idag. Det blev suuuuper god middag som Johan hade lagat, MUMS!! Och sen blev det allmänt trevligt umgänge med familjen :)

Och sen imorgon (måndag) så är det juh den STORA dagen, dax för min operation. Börjar bli super nervös nu.. Hehe!
Så nu dröjer det kanske ett tag in jag skriver igen men skriver så fort jag orkar!

Nu blir det mys i soffan med älsklingen, ha de gott alla!!

PUSS


 
Älskade dotter

Lite bilder

Nu kommer det lite bilder från i Tisdags när Nettan och Jossan var här med pojkarna. Tjuvade lite bilder från Jossans blogg för hon hade tydligen fotat ;) Hoppas de e lugnt  Jossan ;)

Jaha nu e de fredag kväll och man sitter här.
Har haft Golle och Rebecca här ikväll. Alltid trevligt. Nu är Golle och David ute en sväng och dricker lite öl.

Idag var vi på banken och fick fixat färdigt alla papperna på lånet på huset och sånt så nu e det snart dax att börja renovera. Men får vänta tills jag blivit bra efter operationen. Ska juh opereras på måndag, börjar bli lite nervös nu!

Skriver mer under helgen!

HEJHOPP!!

Amanda                     Casper                         Edvin

RSS 2.0