Julskyltning!!

Idag har vi varit på julskyltningen här i Höganäs. Amanda fick gå in till tomten vilket hon tyckte var super kul ;) Hon blev faktiskt inte alls rädd :D Hon var juh för rolig, när tomten frågade henne vad hon önskar sig i julklapp svarade hon PENGAR, nog normalt att en knappt ett och ett halvt åring önskar sig pengar, haha!!
Vi var på julskyltningen med Sofie, Johan och Nicole och sen åkte vi hit och käka pizza, vi bjöd för Sofie fyller juh 25 idag, HIPP HURRA FIA!!!!

Innan Julskyltningen var vi faktiskt och kollade på ett hus i Lerberget ;) Ett riktigt ruckel, haha!! Neh de var de väll kansk einte riktigt men nästan. Men de visste vi juh om innan vi åkte dit, att det behöver total renoveras. Men vi gillar planlösningen på huset skarpt =) Var bara vi som var och tittade på det så funderar på om vi ska lägga ett riktigt skambud, för vill inte ge så mycke för det som dem begär eftersom HELA huset måste total blåsas. Men vi får se ;)

Igår var Nettan, Linus och Casper här och vi käka lite middag och sen satt vi bara och snackade. Var ganska trött så var inte allt för social :/

Igår höll David på och natta Amanda i huuuundra år, försökte till och med me bilen så dem var ute och körde runder men inte tusan ville hon somna ändå :(
Men idag så somnade hon faktiskt direkt när hon ätit vällingen utan massa gråt och skrik, SKÖNT!!!

Ha det så trevligt resten av denna kvällen =)

Bakat

Nu har jag precis bakat rulltårtor till min systerdotters dop imorrn.

Ursäkt aatt jag varit dålig på att skriva men Amanda har varit sååå tråkig på kvällarna och inte velat somna fråns sent så har inte orkat sitta här och skriva. Hon har inte somnat fråns nio-tio tiden och igår inte fråns kl var 20 i elva, snacka om att man varit trött då. Men ikväll så fick David henne till att somna iaf halv nio så de var juh klart bättre =)

I Tisdags var jag i stan och träffa Nettan och Casper en liten stund sen mötte jag upp Johanna och vi åkte hem här till mig och  hade det mys.
Denna veckan kom David hem redan i onsdags kväll, HÄRLIGT. Så han har lite lång ledig, ska juh inte jobba igen från på måndag :)

Igår var Amanda på dagis 9-14 och då passade vi på att köra in till stan och göra några ärenden. Sen efter vi hämtat henne på dagis så åkte vi hem till Sofie, Johan och Nicole, suuuuuper mysigt.

Idag har vi varit på Harrys och käkat middag med en del av släkten. Servitrisen var super go och kom med kritor och målarbok så amanda hade något och göra och sen fick hon e glasspinne och en nalle som hon fick ta med hem =)
Innan vi var på Harrys var vi nere i stan och kolla in systers lägenhet hon fått, suuuper fin och STOR för att vara en etta.
Och sen åkte vi en runda till barnenshus och köpte ett sånt fint prinsesstält till Amanda som Nicole har för de var bara sååå fint, Sofie har verkligen god smak ;)
Sen en runda till Rusta och köpte en julgran (plast, får bli det nu när Amanda är liten) och massa fint pynt till den :o)

Imorgon är det dax för Emmies dop och efter det så kommer Linus, Nettan och Casper en sväng och på söndag är det julskylting och på den ska vi gå med Sofie, Johan och Nicole, ska bli meeega mysigt!

Neh nu ska jag umgås lite med min man innan det är dax för sängen. Ha en god kväll!!!


apa

Idag har vi var på Tropikariet. Amanda älskade aporna, framför allt dem som var lösa och hoppade runder, var en som hoppade över hennes huvud. Jag blev lite skrajsen men Amanda skratta för fullt =) Trist att vi inte had enågon kamera med oss, för mamma var inte hemma då så jag kunde hämta kameran... Men vi lär väll säkert åka dit fler ggr.
Vi hade Fi med oss oxå =)

Direkt efter Tropikariet så körde vi vidare till Väla (ovanligt, haha)
Så nu har jag äntligen fått köpt mig en klänning till dem kommande helgerna =) Blev en fin rosa från vero moda, kommer bild inom KORT ;)

När vi kom hem så kom Golle och Rebecca en sväng, alltid lika trevligt!
Och nu sover lillan så de e dax att slänga sig på soffan med en STOR kopp varm choklad. Blir tidigt i säng, jag e trött och David ska juh åka till jobb redan kl 5 imorrn bitti.. Vilket är på tok för tidigt men men inte mycke att göra åt det...

Trevlig kväll

Ny bil

Jaha då var det lördag, el jah egentligen söndag eftersom klockan är över tolv.
Stefan och Jenny har precis åkt hem efter att vi haft en trevligt äta ostbricka kväll med kortspel och även kränga godis ;) ;)

Efter att Amanda somnat så kört vi hem till m&p el jah Marcus L kom hit och hämtade oss och med var även Foffe. Vi gick in hos m&p en stund och tog en snabb kaka sen bar det av till malmö, men Amanda stanade kvar hos m&p. Väl framme i malmö blev vi bilägare till en VW Passat, suuuper fin. Glömde dock få med mig kameran hem från mamma så får försöka komma ihåg att hämta den imorrn så kommer det en bild på vår nya bil =) Så nu har vi en bra familjebil, kombi =)

Nu är det dax för att hoppa i säng, e riktigt trött nu och dagen imorrn är ganska fullspäckad, massa att hinna med!

Vi hörs nog imorrn, Sov gott!

SNÖ, häääärligt

Igår kom den första snön i skåne, MYSIGT!
Jag tycker det är sååå vackert när det är alldeles vitt ute överallt. Är dock tyvär mest isigt idag, fortfarande vitt men inte så mycke till snö :(

Igår var vi på väla, Jag, David, Amanda och Marcus L. Det  var trevligt. Efter vi kommit hem och Amanda fått middag vid 5 så begav vi oss ut i snön i trädgården. Drog henne i racer fart i pullckan och hon skrattade som bara den!!
Golle och Rebecca kom förbi en sväng så vi var ute allihopa.
David pappa kom på besök igår oxå och har stannat här till idag..

Idag är det juh då lördag och David är ute och försöker natta Amanda i vagnen, hoppas det går bra för hon behöver sova, e sååå trött. Vet inte riktigt vad vi ska göra med denna dagen. Men lutar åt att det blir en fika hos m & p sen!!

Hade behövt/velat åka till väla idag igen för att köpa mig en klänning till dem fullspäckade kommande helgerna.

Jag är juh tyvär oxå fortfarande kameralös så blir inga bilder nu i heller. Men ska förhoppningvis få med mig mammas kamera hem sen där ifrån så man kan fota lite igen. Ska förhoppningsvis oxå köpa en ny kamera sen på mellandagsrean, tänkte det är lika bra nu att vänta tills dess så kanske man kan få en lite billigare ;)

Har fått reda på vad jag ska få i julklapp av m & p och det blir ett nintendo wee, JIPPI!! Jag bara läääängtar!

Vi hörs!!


TRÖTT!!!!!!!!!!!!

Idag känner jag mig som världens tröttaste..
Igår somnade Amanda som en liten prinsessa när kl var kvart i sju. När jag tänkte gå och lägga mig strax efter halv tio för jag vår så trött då vaknade hon och ville INTE somna igen. Vi somnade inte från kl var över 12 :(

Idag har Amanda först varit på dagis en sväng och sen har vi bara varit här hemma. Fi har varit här hos oss idag oxå och Amanda blev sååå glad över att se henne igen.

Idag kom David hem från Gbg. Men han är juh inte mycke till hjälp då han går på kryckor för sin skadade fot :/

Neh nu blir det faktiskt till att ta hand om tvätten och sen snart sängen. Go natt!!

Nudlar, MUMS!!

Nu sitter jag här med en skål varma goda nudlar och värmer mig med. GUD vad det är kallt ute och blåser som in i bara H.

Regnade när jag skulle gå till dagis och hämta Amanda så fick sjuts dit av syrran. Sen gick jag och Amanda hemmen då regande det nästan inget, skönt.

Det blev mellis när vi kom hem. Sen drog vi en snabbvända med damsugaren och sen kom Sofie, Johan och Nicole. Var super mysigt att ses. Tjejerna skulle leka lite men kivades mest eftersom dem båda var sååå trötta. Mn lite skoj hade dem iaf ;) Hoppas vi ses snart igen, när även David är hemma!!

Jah det är juh ännu en ensam kväll här hemma. David är kvar i gbg än. Han har tydligen gjort illa foten riktigt illa oxå, Höger foten ovanpå alltihopa med :/ Min stackare =)

Nu ska jag hitta på något roligare att göra tänkte jag! Hejsvejs

Ogräs

Idag sov vi lite längre. Vi vaknade inte från kl var kvart över åtta, skönt!
Men det som gjorde att Amanda ville sova längre var att hon drömde så mycke i natt och var "vaken" i en och en halv timme.

Nu är hon på dagis och jag har just varit ute och rensat lite ogräs, hehe!!
Nu blir det till att sätta igång med städningen!

Vet inte riktigt vad som händer i eftermiddag så det får jag berätt aom ikväll!!

Hej svejs!!

Tisdag kväll

Så om en liten liten stund blir det äääntligen dax för ett nytt avsnitt av desperate housewifes ;) Jag bara älskar det programmet. Jag ser nästan inte något alls på tv men det MÅSTE jag juh bara se!!

Var juh hemma hos mammsen innan och käka middag, muuums! Amanda fick syn på min mammas wii fit och sa direkt skidor, då skulle hon åka skidor på den! Så snälla morbror (min lillebror) ställde upp och åkte skidor med amanda ;)

Neh nu ska jag gå och göra en god kopp te och snart börja installera mig i soffan =)

Go kväll alla!!

Trist väder :/

Guuud vad trist väder idag :(
Igår var det kallt *brrr* men ändå så skönt!
Igår var Amaqnda på dagis sen gick vi hem till min syster så kusinerna kunde leka och busa ;)
På kvällen var Frida här en runda, skoj att ses då det var evigheter sen!! Amanda ville inte somna utan höll igång tills kl var kvart över nio på kvällen :(

20 över sju imorse slog hon upp ögonen, puuuh. Kort där efter kom ett mess från syster som fråga om vi var sugna på ikea, så fm spenderades där =)
Nu har Amanda just vaknat och ligger här i min famn och lyssnar på pippi långstrump och myser, häääärligt!!

Neh nu blir det lite mys innan mamma kommer och hämtar oss så vi kan åka dit och få lite middag ;)
Är juh så tråkigt nu när David är i Göteborg ;(

Kram & Hej!!

Gåsamiddag!!

Jaha det har tiden hunnit spriiiinga iväg igen. Har inte haft nog ork på kvällarna att skriva nu dessa dagarna för har haft så förbaskat ont i ryggen + att amanda inte velat somna i tid :/
Men nu tänkte jag skriva lite. Men blir nog faktiskt bara lite idag ;)

Vet juh knappt vad osm hänt sedan sist jag skrev men jag har iaf handlat hälften av julklapparna så det känns såååå skönt att redan fått det gjort så här långt iaf. Dem andra jag har kvar att köpa vet jag nästan till alla vad jag ska köpa så de e skönt.

Jag vet dock inte vad jag ska köpa till David från mig och Amanda, något förslag?

I fredags var jag och David på bio. Verkligen super mysigt att komma iväg och göra något bara vi två. Tack lillebror för barnpassningen ;)

Igår var det iaf lördag och vi var på den årliga gåsamiddan hos david mamma. Vi blev hämtade av Lisa i god tid så vi hann med att umgås. Dock kom dem andra ganska sent aså hann inte träffa dem något direkt innan maten. Men vi hade iaf tur att Amanda var på strålande humör så vi stannade tills kl var 10. Amanda bara äääälskar sin armor (farmor).
Dock hände det en liten olycka, Amanda sprang utan blöja och vipps så sa det splatt på mattan och det var nr 2 som hamnat där. HAHA!!
Tusen tack för den super goda maten!!

Idag är det söndag och imorrn ska David åka till gbg. Nu har han inte varit där på 4 veckor så man har juh vant sig lite vid att ha honom hemma nu så de känns RIKTIGT tråkigt att han åker imorrn..

Idag har iaf My och Peter varit här och vi käkade Tacos, MUMS!!!

Det får faktiskt räcka för den här gången. Men ha de bra alla!!

Underbara dotter

Dagen började med att när Amanda vaknade så sa hon UPP som vanligt, men mammam kontrar med att; vi kan väll ligga och mysa lite. Hon springer in på sitt rum och kommer tillbaka efter ett par minuter med en bok och ska dela kudde med mamma och läsa, UNDERBART! Lämnade henne på dagis kl 9 och skulle hämtat henne kl 14 men hämtade henne redan vid 13. Då åkte vid med min mamma till hbg för att klippa oss, så nu e man ny friserad, blev dock bara topparna. Amanda var på stråååålande humör, häääärligt.

Sen åkte vi till City Gross och handlade lite middags mat. Tio i 6 kom Amandas armor (Farmor) och då åt vi middag och hade det trevligt. Sen nattade vi henne och stack i väg på föreningsmöte på dagis.

Inom affären och köpte lite godis sen hem. Har haft en trevlig pratstund med Lisa (Amandas farmor) och nu har hon just kört hem. Tack för barnvakten!

Och nu sitter man här men ska röra sig mot soffan en stund innan sängen kallar. Ha det super bra!

Väla myyyys idag =)

Jaha då vart man nyss hemkommen. Dagen började med att amanda slog upp ögonen redan vid 7 trots att hon varit vaken länge igår :/ Men älskling masade sig snällt ur sängen och 20 över 9 kom amanda in i sovrummet, titt ut mamma ;) Hon är juh bara föööör härlig. Låg och drog mig en halv timme sen gick jag upp och David hoppade i sängen. Väckte honom strax efter elva med frukosten framme på bordet =)

Och då fick Amanda sin lunch. Efter vi ätit vart det bara ut och natta henne i vagnen sen in och röja lite och mysa med älskling. Sen kom David på att han var sugen på att åka till väla, men har juh ingen bil :/ så fick ringa till moster och så fick vi låna deras bil :) Hon kom och hämtade oss vid 2 tiden så åkte vi hem till dem och gick in där en liten stund så Amanda kunde busa lite med Ebba och jag fick hälsat på kusin Beccis snabbt. Tack för bh:arna ;)

Sen bar det av till väla. Tog en mysig fika på roberts coffe och sen blev det lite shopping. David köpte en ny jacka, suuuper snygg och ett par nya skor. Jag nöjde mig med två toppar från gina eftersom jag ska gå och köpa mina vinter stövlar här i Höganäs imorrn ;)
Amanda var hur underbar som helst på väla, jag fick mig ett motions pass på köpet då hon inte ville sitta i vagnen så länge utan mest springa runder, hehe!!

Neh blir det till och packa upp allt och få det på plats sen blir det soffan och Tv. Hej svjes!!

Kalas!!!

Idag har det varit fullt upp. Amanda vaknade tio över sex imorse(?) och ville inte somna om, SUCK!
Sen har det bara gått i ett så nu är man dötts trött.

Har varit hemma hos M&P på middag och firat min lillebror som blir 19 på måndag. Suuuper god middag och tårta ;)

Den senaste veckan har det inte hänt så mycke.
Eller jah vi har iaf fått bilen såld, fast den ska lagas först men har fått handpenning oh så iaf =) WEE
Så får vi hoppas att "vi" hittar någon annan intressant bil.

Det tråkiga nu är bara att hel amotorn ligger i delar i skuffen på bilen så nu kommer vi vara billösa i typ en månad eller nått :( Men det ska säkert gå bra, mamma brukar ställa upp om det är något, antingen så kör hon el så brukar man kunna låna bilen en liten sväng.

Nu ska jag hjälpa älskling å klippa håret sen blir det till och slänga sig på soffan.

Säger som jag brukar göra, ska FÖRSÖKA bli bättre på att uppdatera ;)

Och jag är juh fortfarande kamera lös så blev inga bilder från idag i heller :( Men ska få låna M&Ps kamera så fort dem tämt ut sina bilder :D

Hej hopp!!

Fortfarande kamera lös... :(

Har ringt till Trappa upp och kollat om dem hittat någon kamera men icke.. och polisen hade så klart inte heller den.. men det hade jag dock inte förväntat mig i heller, folk är tyvär inte så bra på det där med ditt och mitt i dagens samhälle.

Igår var det fredag och dagen började med att Amanda slog upp ögonen kl 7 på morgonen, puuuust säger mamma och pappa som ville sova liiite längre ;) Men efter en flaska välling och mys i mamma och pappas säng så somnade hon i gen strax innan 8 och sov till kl nästa var tio, TACK!! Men sen var det full fart upp och käka frukost duscha kasta på sig kläderna, ta tvillingvagnen bort till bussen för att möta Nettan & Casper och Josefine & Edvin. Casper fick åka vagnen med Amanda eftersom Nettan inte hade med någon. Amanda var överlycklig och tyckte de va skoj att få vagn sällskap ;) En sväng in på Apoteket sen hem till oss. Här var det prat och stå hej som gällde. Vid halv 5 kom Johanna oxå för jag skulle juh göra hårförlängning på henne, blev verkligen super bra med min ny inhandlade tång. Kunde juh tyvär inte ta några kort på det :/ Sen vid halv åtta så kom Golle och Rebecca och sen även davids lillebror. Hade en lugn och trevlig kväll. Amanda vaknade vid kl 11 och ville inte somna om utan ville så klart upp och träffa Golle och Rebecca. Och som hon spelade pajas, haha!!

Lördag idag och hela dagen har Amanda tjatat om Golle och Rebecca och även Marcus som var här på besök i fm har hon sedan tjatat efter. Hon ville hi five(a) men Marcus hela tiden när han var här.. och hon kan säga hans namn väldigt bra oxå =)

Sen blev det en tur till väla. Men precis när vi skulle köra kom Golle och Rebecca (eller betta som Amanda säger) förbi. Ute på väla stötte vi på (Andreas) Frida. Vi gick en runda och jag köpte ett par hel långa bruna leggings som jag letat efter lääänge och sen blev det ett fynd på bikbok, två snygga långarmade toppar för 99 kr.

Efter väla blev det en sväng inom hos syster där vi även fick suuuuper god middag, TACK!!

Men nu är det dax för en runda på soffan innan det blir sängen. Go natt!!

RSS 2.0