underbar dag med tjejerna

Idag har Nettan och Josefine varit här med sina små killar, Casper och Edvin! Vi har haft en mycke trevlig dag med mycke bullbak ;)

Vi har egentligen inte gjort så mycke mer än bakat och snackat och haft det super trevligt. Dock så glömde jag juh ta fram kameran idag men lovar att göra de nästa gång till "alla" nyfikna ;)

Imorgon ska David hämta vår nya Tv eftersom den andra gått sönder.

Jaha det var faktiskt allt för idag för pallar inte skriva mer!!


bilder

Lite fler bilder från vår underbara kväll ´;)



   


Underbara Nettan

Imorgon kommer Nettan och Casper och vi ska ha en suuuuper trevlig bakdag med kanel, pizza och vaniljbulls bak =)

Idag har jag och amanda varit på öppna förskolan, sen city gross och sen hem. Har bakat lite äpplekakor idag och slängt i frysen för det blev aldrig av förra veckan... Men ska göra några fler imorrn.

Jag har juh glömt att skriva lite om KULTURNATTEN..
Även om det inte var mycke till kultur för vår del men den var bara såååå underbar.
Först jobba jag hela dagen, mindre underbart dock. Men sen kom nettan, linus och casper hit en si så där nästan två timmar förseande ;) hihi!! Men då begav vi oss ner i "staden" och gick till restaurang schweiz och käkade suuuuper god mat. Båda barnen var på ok humör så det gick suuuper bra. Sen så kors i taket så somnade amanda i vagnen och det hade även casper gjort så vi satte oss där på en härlig parkbänk och drack lite cider och röka som små fjortisar, HAHA!!
Sen begav vi oss hem till oss och satt och snacka massa i flera timmar i ute rummet sen gick vi och la oss... Nettan 6 CO sov här oxå så vi kunde dricka lite allihopa :P

Här kommer lite bilder ifrån vår suuuuper najsiga kväll!!

Denna helgen har mest bestått av jobb.. Men igår (söndag) så kunde jag komma från jobb lite tidigare så då åkte vi ute på familia och bara gick och strosa och hade det mysigt!!

PUSSHEJ!!






God kväll alla!!

Fredag kväll och man sitter vid datorn och ugglar som vanligt, HAHA!!

Idag har vi varit ute och gått en skön promenad, Jag, David och Amanda! Sen var vi i Jennie och deras trädgård så tjejerna kunde leka lite. Sen gick vi hem till mamma jag och Amanda för honkom hem från Tunisien idag och Amanda har juh saknat sin mormor såååå mycke ;)

David stack till stan för att hjälpa Marcus.L och Nina hem med deras ny inhandlade soffa. Sen stack han och Marcus och träna och jag och amanda gick hem från mamma och mös lite i trädgården och lekte på amandas rum =)

Och nu har vi precis ätit middag, Jag och David och Lillan sover gott sedan någon timme tillbaka.

Ikväll blir det mest slappe framför tvn, kolla singing bee, älskar det programmet . Och sen blir det sängen direkt efter för imorrn ska man jobba kl 7.00 :(

Ha en skön kväll alla. Tack HEJ!!


God morgon alla!!

Amanda tyckte inte mamma skulle ha sov morgon idag :/ trist, haha!! Men hon vaknade strax efter halv 8 så inte så farligt ändå.

Igår var juh Nettan och Casper här :) Men efter vi hämtat Amanda på dagis så blev det ingen folkpark utan tog lekplatsen här hemma vid istället. Nettan och Casper åkte hem tidigt igåt, vid halv 4.
Tack för en underbar dag gumman!!

Nu e Amanda otålig så skriver mer i eftermiddag/kväll istl!!

Ha de gött!!

Till Snyggat

Japps det har bloggen blivit. Dock inte så mycke men sjuuuukt svårt att fatta allt det där med koderna juh. Men jag rekommenderar varmt att ta hjälpa av designadinblogg.se SUPER bra hjälp!!

Nu är Nettan och Casper här och jag och nettan sitter vid vars en dator och casper e på golvet och jollrar hej vilt ;)
Amanda är på dagis och ska hämta henne kl 14. Och då beger vi oss nog bort mot folkparken för guuud vad underbart väder även idag =)

Vart ute och gick en runda innan med syster och emmie var nere vid havet och gick och det var bara såååå underbart!!

Ha de gottans alla!!

Lite bättre..

Ska jag vara på att skriva blogg ;) Men nu har det inte gått sååå lång tid sen jag skrev sist, haha!!
Idag är det onsdag och jag är ledig hela veckan utom i helgen, tyvär. Amanda har varit på dagis så jag har varit ute och typ "power walkat" i nästan tre timmar idag ;) Sen hämtade jag amanda kl 14 och då begav vi oss hem till Jennie och töserna och sen tog vi oss en tur till folkparken så barnen fick leka. Har juh varit rena rama sommar vädret idag, SKÖNT!! 

Imorgon ska amanda på dagis 9-14 och Nettan och Casper ska komma, LÄNGTAR som alltid till dem ska komma ;)
Imorgon ska det oxå bakas äpplekaka i mängder för nu e äpplen på vårt träd mogna =) 

Som sagt ska jobba hela helgen, sååå tradigt.. Men sen blir de ingen mer jobb på lääänge. Ska vara ledig hela nästa vecka (om dem inte ringer från jobb förstås) och sen måndagen den 6 oktober så ska jag opereras, nya tuttar, äntligen!!

I måndags var jag och amanda på väla och strosade runder bara hon och jag och det var sååå fantastiskt mysigt =)

Tänkte lägga upp lite mer bilder bla från skara och sen bara lite andra mysiga foto =)

Nu blir det till att slänga sig i soffan och kika på Idol!! Ha de gott allesammans!! 


Jag och världens goaste dotter när vi fika i stan för ett tag sen med Johanna.D
 


       

Guuuud så länge sen

Fick en kommentar av Johanna att nu fick det vara på tiden jag skrev lite.. och det har hon heeeelt rätt i!!
Ursäkta alla att det skulle dröja så här länge men har heeelt glömt bort och så när man väl tänker att man ska skriva så kommer något emellan. Men nu e jag i full färd iaf!!

Jah sista jag skrev så skrev jag juh att vi skulle till skara och att det skulle bli dåligt väder. Men i sista sekund så åkte vi upp en dag tidigare för att hinna gå på skara innan det blev dåligt väder. Och tur var det för Dagen då vi gick på skara istället var det ca 30 grader varm och strålande solsken, perfekt bad väder ;) Dagen efter det (dagen vi skulle vatt på skara egentligen) då var det ca 16 grader och regn hela jäkla dagen!! Vi hade iaf det super bra på skara men till nästa år får någon mer med små barn åka med så blir det nog ännu roligare =)

Sen har det juh hänt MASSOR

Amanda har börjat på dagis och hon trivs som fisken i vattnet. Hon är dock bara där ca 2 dagar i veckan nu första månaden sen får vi se hur det blir nästa månad kanske tre dagar då iaf =)

Förra veckan var vi i stan (helsingborg) och gick och kolla affärer och fika med underbara Johanna, vi hade en sån suuuper mysig dag!! Tack gumman för den goda fikan ;)

Och Tisdagen den 2 september så blev jag moster till en till liten tös, emmie!! Var syster Jennie som fick flicka nr 2. Grattis!!!

Och jag jobbar och står i fortfarande på Ljunghaga, kollar lite efter annat men får se, trivs juh bra på Ljunghaga så ingen brådska.

I helgen hade vi besök av Nettan, Linus och Casper. Lika trevligt och mysigt som alltid, älskr att umgås med er :D

Neh nu får det räcka för den här gången och så ska jag försöka bli bättre på att skriva lite oftare!! HEHE!!

Pusshaaaj!

Underbara johanna för
några år sedan!                    När vi fikade på stan           
       
                                                        
          Amanda på skara sommarland =)
                                      

RSS 2.0