Full rulle mest överallt

Idag har jag hunnit med hur mycke som helst känns det som. Lämnade Amanda på dagis kl 9 och efter det träffade jag mamma en snabb runda och sen cykla jag hem och städa lite och färga håret och sen iväg och käka lunch med Rebecca och HIlda på kakboden in till frissan och fått en ny frisyr och sen hämta Amanda hem snabbt som sören och så kom Jessica, en tjej som ska hjälpa oss lite med Amanda dem dagarna vårat arbete krockar och vi behöver lite hjälp några timmar och kanske om man någon gång vill gå på bio el så =) Sen var det iväg till jobbet och där har det verkligen varit FULL RULLE, inte många lugna sekunder. Och nu e man hemma och David e redan i säng och jag sitter här och glor lite så man blir lite tröttare och kan gå och lägga sig för imorrn börjar man jobba kl 7.30, phhuuu!!

Annars har det nog inte hänt osm mycke sedan sist mer än att Amanda har varit så sju in i helsikes jobbig att få att somna på kvällarna, har tagit typ 1½ - 2 timmar nu :( därför jag inte orkat skriva dem andra kvällarna.

Det har juh varit så underbart väder så varje em har vi spenderat i trädgården och varvat lek och bus med att snygga till trädgården lite :D SKOJ!!

Neh nu ska jag kika vidare löite på datorn innan sängen kallar. Sov gott alla!!!

Förlovning + Söndag!!

Då var denna helgen snart över. Guuud vad tiden springer iväg.
Igår lämnade vi Amanda hos min syster vid två tiden och körde in till Helsingborg för att bo på Marina plaza. Vi började med att ta oss en tupplur i dem sköna hotell sängarna ;)
Sen blev det till att duscha och göra sig i ordning för att sen gå ut och käka lite. Eftersom det var sååå super fint väder med strålande sol så valde vi Harrys så vi kunde sitta på ute serveringen och ha de najs i sooolen =)

Men när solen försvann så försvann även värmen :( gick upp och kädde oss lite värmare för att sen bege oss ner till norra hamnen och sitta där en stund men på halva vägen dit höll vi på å frysa till is för det börja blåsa som tusan så vi vände om igen och satte oss i hotell lobbyn och drack goda drinkar. Så där blev vi sen resten av kvällen =) hehe!!

Efter vi suttit där och gottat oss en bra stund så tog vi hissen upp till översta våningen och satte och där på en "balkong" och bytade ringar ;)

Sen var det till att krypa ner i sängen och njuta av barn friheten :P
På morgonen så blev det en stooor god frukostbuffe. Så man åt tills man nästan sprack, haha!

Sen blev det till att åka tillbaka till Höganäs för att hämta lilla monstret hos sin moster. Hon verkade till att ha haft det jääääätte bra där så det kan man nog våga sig på fler ggr :D

På em var vi i Folkparken och träffade några av mammorna från gamla mammagruppen, super trevligt.
Efter det åkte jag och Amanda hem till Rebecca och Hilda och hälsa på, sååå söt det lilla livet!!

Tjoho alla!!

Go kväll!!

Okej från att inte ha skrivit på nästan två månader så blir det två inlägg på en dag istället =)

Vi var iväg hos Jens, Anna och Jack innan och hälsade på och det var huuuur underbart som heslt. GUD vad jag saknat dem. Hoppas vi kan ses lite mer nu =)

Sen var det bara hem och rätt i säng med Amanda som var sååå trött och sen har det bara varit kvälls mys.

Imorgon blir det jobb 14-21.15 :( inte skoj med dem där kvällarna som det blivit alldeles för många av på sista tiden.. har nästan bara jobbat kväll så börjar bli lite trött på det nu! Men e juh sista jobbe passet för den här veckan för sen så blir det juh hotell sovning och grejer i helgen så då ska jag vara leeeedig!

Måste bara skriva några ord om min vän Frida. Hon e verkligen en guldklimp, alltid rolig att vara med och prata med och man blir så glad bara man tänker på henne, du e sååå go söte!!!

Neh nu blir det till att hoppa i säng. Sov gott!!!

Kanske börja blogga igen??!!

Den här gången skriver jag bara kanske, hehe!!
Neh mina förhoppningar e verkligen nu att jag ska börja skriva på allvar igen ;) så får se om det varar längre än detta inlägget, haha!!

Jaha vad har hänt den senaste tiden.. inte så värst mycke egentligen.

Förra veckan jobbade David bara på måndan och var sen ledig och jag var ledig hela veckan så på måndag em drog vi upp till Falköping till hans morbror med familj. Där var vi till på onsdagen och hälsade på å då bar det av hemåt med en tur inom ullared. Det skulle bli snabbt och billigt inom ullared men det blev varken eller som vanligt, hehe.

Sen blev det lite påskfirande hos M+P i lördags.

Och nu är det ny vecka och vi jobbar på som vanligt. Jag har dock inte jobbat såå mycke utan bara tre dagar på denna veckan, men skänt det med ibland.

På lördag ska vi vara barnlediga då Amanda ska sova hos sin moster och sina kusiner, ska bli spännande och se hur det går för de e första gången. men det går alldeles säkert huuuur bra som helst!

Så på lördag ska vi ut och käka och faktiskt sen sova på marina plaza, naaaajs ;) längtar riktigt mycke!!
Mer om det får ni höra efter helgen :P

Just det jag har juh skrivit mycke om min kameralöshet som varade i EVIGHETER men för typ en månad sedan kan min kära sambo hem med en kombinerad kamera och videokamera. Köpte ett minneskort men det ville dock inte fungera :( så får ta och lösa det snart så man kan börja fota igen =)den där systemkameran jag så gärna vill ha får vänta ett tag, nu har jag juh en iaf =)

Neh nu blir det till å fixa lite här hemma för sen när David komme rhem från jobbet så blir det ett besök hos Jens, Anna och Jack!!

Hej hopp!!

RSS 2.0