Tiden bara SPRINGER bort

Nu har det gått lång tid sedan jag skrev senast och jag har faktiskt ingen förklaring med att det varit såååå fullspäckat så jag inte har haft en sekund över till detta, både tråkigt och skoj :)

David har varit ledig denna veckan, HÄRLIGT. Så nu ska han bara jobba två veckor månd-torsd i göteborg sen ska han vara hemma i tre veckor förhoppningsvis :o)

Vi har hunnit med ett besök i Falköping sedan sist jag skrev. Det som skulle bli en trevlig liten familjetur blev mest kaos ;( Vi har bara sååååån otur med våra bilar. Anledningen till att vi skulle köra dit var för att evon skulle lämnas till han som köpt den och då skulle vi även passa på att göra ett besök hos Davids morbror.
Men på vägen upp så gick vår nya bil sönder :( mellan Ljungby och Värnamo stog vi och kunde inte köra en meter till :/ Det kom en gubbe på moped som körde david till en verkstad men dem hade inte tid att fixa den så han fick nr till en annan verkstad i Ljungby. Han ringde dem och då fick han reda på att om han hade en fullstämplad service bok från VW så har dem sån garanti att man får gratis bärgare och gratis hyrbil i tre dygn. Så vi stog där i ca 2 timmar innan bilen väl blev bort bärgad och sen då till nästa problem att vi var juh tvungna att ha en hyrbil med drag eftersom vi hade evon på bilsläp. Och det var inte det lättaste att få tag på. Hon bärgaren ringde runder till huuur många som helst olika hyrbils grejs men ingen hade MEN så till sist fick hon tag i en i Värnamo. Men då fick vi betala utkörningen själva men det var iaf bara 400 så det var juh helt ok. Så efter att ha kört från Höganäs vid 1 tiden och det skulle ta ca 4 timmar att komma till falköping så var vi äntligen framme kl 9 på kvällen, så det tog ca 8 timmar istället :(
Sen så var vi där och David och hans morbror körde iväg dagen efter för att lämna evon. SKulle egentligen lämna den i Jönköping men eftersom det var såååå mycke snö där upp och snöade så ville inte han som hade köpt den komma till Jönköping eftersom han skulle köra bilen hem till sthlm och där var juh bara sommardäck på. Så dem fick köra upp bilen till Nyköping :/

Jag och Amanda var kvar hos Joann och Filippa på deras härliga gård så länge. Det hade kommit bra med snö där uppe och denna dagen var det  helt vindstilla och solen strålade så vi passade på att vara ute i snön och ha det mysigt. Amanda åkte pullcka och prova även att rida på hästen vilket var så där skoj men var juh första gången så det var juh inte så konstigt att hon tyckte det var lite läskigt :)

Sen när vi skulle köra hem så visade det sig att besinmätaren inte fungerade i hyrbilen fast det var en 08 så vi fick besinstopp mitt ute i skogen :( Så då fick vi sitta där i bilen och vänta i typ 40 min och sen kom Joanns pappa med bensa till oss, tack och lov =)
Och då körde vi till Lager 157 som var en besvikelse på barnkläderna, Fanns inte ett enda plagg i Amandas storlek :(
Och då var det meningen att vi skulle köra därifrån till Ljungby för att hämta vår bil som då skulle vara lagad och klar. Men på vägen dit så ringde dem från verkstaden och sa att dem hade lagat färdigt den men då visade det sig att där var en sak till som var sönder och det kunde dem inte laga fråns tidigast på måndag. Så vi fick jaga i fatt någon här hemifrån med dragkror på bilen som kunde komma till Ljungby och hämta oss, släpet och vår egen bil på släpet eftersom vi var tvungna att lämna hyrbilen där. Och Marcus Toftin var snäll och kom men han var juh tvungen att vänta tills han hade slutat jobba så det blev juh att vi fick vara där i ca 2 timmar och vänta, så jag säger bara STACKARS Amanda som har fått vänta och åka bil så mycke på bara några dagar.. Men vi var iaf hemma strax efter nio på kvällen och GUD VAD SKÖNT det var. Trodde dock vi skulle vatt hemma vid 6 men tji fick vi igen :(
Jaja nog om det och över till något roligare

Igår var vi iaf på Sofiero SLOTT och åt julbord med Davids firma, MUMS!!
Än så länge har dem haft det bästa gottebordet av Julborden vi varit på genom åren =)

Och idag är det Söndag och det är alltid en sån där lite halv trist dag eftersom det innebär att David åker till jobb imorrn :(
 Men vi har iaf haft lite sov morgon till kvart över nio idag och då blev det upp i slowmotion och göra frukost och bara ta det allmänt lugnt. Sen efter en skön dusch så kom Sofie, JOhan och Nicole och hämtade mig och så åkte vi snabbt till Väla och handlade lite pyssel saker på Panduro och sen hem hit och måla och hade oss.

Och nu ska jag faktiskt mysa med min karl en stund innan de e dax för sängen.

Ja just det Amanda har äntligen börjat somna i tid igen, JIPPI. Men kom även på varför hon varit så jobbig när han ska sova på kvällarna och det har juh varit tänder på gång så nu har hon fått två kindtänder ;)

Trevligt söndag kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jääävlar vilken otur ni har haft! Fyyy faaan!!!

2008-12-09 @ 09:21:11
URL: http://winehouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0