Fortfarande kamera lös... :(

Har ringt till Trappa upp och kollat om dem hittat någon kamera men icke.. och polisen hade så klart inte heller den.. men det hade jag dock inte förväntat mig i heller, folk är tyvär inte så bra på det där med ditt och mitt i dagens samhälle.

Igår var det fredag och dagen började med att Amanda slog upp ögonen kl 7 på morgonen, puuuust säger mamma och pappa som ville sova liiite längre ;) Men efter en flaska välling och mys i mamma och pappas säng så somnade hon i gen strax innan 8 och sov till kl nästa var tio, TACK!! Men sen var det full fart upp och käka frukost duscha kasta på sig kläderna, ta tvillingvagnen bort till bussen för att möta Nettan & Casper och Josefine & Edvin. Casper fick åka vagnen med Amanda eftersom Nettan inte hade med någon. Amanda var överlycklig och tyckte de va skoj att få vagn sällskap ;) En sväng in på Apoteket sen hem till oss. Här var det prat och stå hej som gällde. Vid halv 5 kom Johanna oxå för jag skulle juh göra hårförlängning på henne, blev verkligen super bra med min ny inhandlade tång. Kunde juh tyvär inte ta några kort på det :/ Sen vid halv åtta så kom Golle och Rebecca och sen även davids lillebror. Hade en lugn och trevlig kväll. Amanda vaknade vid kl 11 och ville inte somna om utan ville så klart upp och träffa Golle och Rebecca. Och som hon spelade pajas, haha!!

Lördag idag och hela dagen har Amanda tjatat om Golle och Rebecca och även Marcus som var här på besök i fm har hon sedan tjatat efter. Hon ville hi five(a) men Marcus hela tiden när han var här.. och hon kan säga hans namn väldigt bra oxå =)

Sen blev det en tur till väla. Men precis när vi skulle köra kom Golle och Rebecca (eller betta som Amanda säger) förbi. Ute på väla stötte vi på (Andreas) Frida. Vi gick en runda och jag köpte ett par hel långa bruna leggings som jag letat efter lääänge och sen blev det ett fynd på bikbok, två snygga långarmade toppar för 99 kr.

Efter väla blev det en sväng inom hos syster där vi även fick suuuuper god middag, TACK!!

Men nu är det dax för en runda på soffan innan det blir sängen. Go natt!!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej.

Hoppas allt är br amed er.

Såg David och amanda vid pressbyrån på väla igår men Emma såg man ingen skymt av, vart håller du hus kvinna när gubbe och barn syns till :p haha.

Hade ju varit skoj att hejjat :) puss

2008-11-02 @ 09:52:27
URL: http://ffonavi.blogg.se/
Postat av: Anonym

hemskt tråkigt att din kamera blev stulen o att folk inte har samvete nog att lämna tillbaka !! usch!

2008-11-02 @ 20:51:20
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Emma

Jaha okej :p

haha, hur mås det annars då?

2008-11-03 @ 07:54:32
Postat av: Anonym

skriv mer emma;)!

2008-11-07 @ 09:24:19
URL: http://originellt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0