Julskyltning!!

Idag har vi varit på julskyltningen här i Höganäs. Amanda fick gå in till tomten vilket hon tyckte var super kul ;) Hon blev faktiskt inte alls rädd :D Hon var juh för rolig, när tomten frågade henne vad hon önskar sig i julklapp svarade hon PENGAR, nog normalt att en knappt ett och ett halvt åring önskar sig pengar, haha!!
Vi var på julskyltningen med Sofie, Johan och Nicole och sen åkte vi hit och käka pizza, vi bjöd för Sofie fyller juh 25 idag, HIPP HURRA FIA!!!!

Innan Julskyltningen var vi faktiskt och kollade på ett hus i Lerberget ;) Ett riktigt ruckel, haha!! Neh de var de väll kansk einte riktigt men nästan. Men de visste vi juh om innan vi åkte dit, att det behöver total renoveras. Men vi gillar planlösningen på huset skarpt =) Var bara vi som var och tittade på det så funderar på om vi ska lägga ett riktigt skambud, för vill inte ge så mycke för det som dem begär eftersom HELA huset måste total blåsas. Men vi får se ;)

Igår var Nettan, Linus och Casper här och vi käka lite middag och sen satt vi bara och snackade. Var ganska trött så var inte allt för social :/

Igår höll David på och natta Amanda i huuuundra år, försökte till och med me bilen så dem var ute och körde runder men inte tusan ville hon somna ändå :(
Men idag så somnade hon faktiskt direkt när hon ätit vällingen utan massa gråt och skrik, SKÖNT!!!

Ha det så trevligt resten av denna kvällen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0