Här var det öken

Jah nu var det ett tag sen igen som jag skrev, har faktiskt inte ens en ursäkt denna gången för att det dröjt så länge. Men det har hänt huuuur mycke som helst.
Vet knappt var jag ska börja.
 
Kan iaf börja med att nu så har boobisarna läkt ganska mycke, känns sååå skönt och jag e sååå nöjd ;)

Förr förra veckan så kom Beccis ner från gbg. Det blev en tur till Väla på fredan, Jag, Beccis, Amanda och Moster. Det var suuper mysigt.
Lördagen begav vi oss till busfabriken, Jag, David o Amanda, Jennie, Fredrik, Thea o Emmie, Beccis, Viktor o Ebba!!
Amanda bara älskar att vara där och busa runder, Kommer lite bilder oxå!

I onsdags förra veckan så var David ledig från jobb. Jag och David åkte till Ljungby för att regga bilen så nu är den reggad och besiktigad och fixad med allt, sååå skönt. Amanda var med Farmor =) Så vi fick ett ryck att vi skulle köra "inom" ullared, men det blev VERKLIGEN inte inom Ullared, haha!! SLutade med att det tog längre tid att komam till Ullare därifrån än hemifrån.. Var juh en j*kla sjö mittemellan som man var tvungen att köra runtom, suck!
Sen så bara körde och körde vi i typ skogen, helt öken och så bara hoppsan vi behöver tanka, och vi körde och körde och inte f*n kom det någon mack :/ MEN så till sist så kom vi in i en liten håla och hoppandes in på macken med bilen så skulle vi äntligen tanka, men när David öppna dörren stog där en tjej som sa att pumparna inte funkade (obemannad station) så vi tänkte bara satan skit, men vi får juh försöka ta oss till nästa mack som var typ 2 km bort. SVänger ut från macken och hoppas tio meter sen var bilen tvär stilla, tur så kom hon tjejen bakom oss och stannade så jag fick sjuts med henne till macken och tanka i en dunk och sjuts tillbaka, TUR för det pisse regnade på köpet oxå!! Så sen var det bara fullfart framåt igen. Väl framme på Ullared så var det bara in och springa fram och kasta saker i vagnen mot kassorna och 3500 kr fattigare på någon ynka timme :/ HAHA!!
Men en trevlig dag på tu man hand bara vi fick vi iaf ;)
Massa saker blev det köpt till Amanda, mest kläder. Sen bar det hemåt snabbt som ögat tog bara 1 timme och en kvart att komma hem =) Nästan inge trafik, SKÖNT.

Väl hemma strax efter nio så var Amanda full igång med att busa och mysa med Farmor, tror dem hade haft det suuuper mysigt ;) Tack för barnvakten =)

Sen på Fredagen så hade vi par middag här hemma med Nettan & Linus och Rebecca & Marcus (Golle). Sen kom Frida & Rickard oxå bort så spelade vi spel och hade en super mysig kväll.

I Lördags körde vi mot Kvidinge och hem till Ann-Sofie, Robban och Elin. Där åt vi god Grekisk mat och hade det super trevligt. Amanda ville som vanligt inte somna när vi var borta så vi körde hemåt vid halv tolv och då somnade hon som en stock i bilen :o)

Igår (söndag) Så hade vi Davids mamma och lillebror med tjej Frida här på fika, Super trevligt!!

Jah det var nog allt för den här gången!! Tack och Hej!!!

Utanför busfabriken ;)


Fullt ös inne på Busfabriken


På väla                                Emmie


Kommentarer
Postat av: Sandra

åh vad amanda blivit stor. Shit!!

o så söt!

2008-10-20 @ 22:39:27
URL: http://originellt.blogg.se/
Postat av: Emma

hehe jah hon har blivit ganska stor nu =) Tack ;)

2008-10-20 @ 22:47:37
URL: http://emmaoamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0