Förlovning + Söndag!!

Då var denna helgen snart över. Guuud vad tiden springer iväg.
Igår lämnade vi Amanda hos min syster vid två tiden och körde in till Helsingborg för att bo på Marina plaza. Vi började med att ta oss en tupplur i dem sköna hotell sängarna ;)
Sen blev det till att duscha och göra sig i ordning för att sen gå ut och käka lite. Eftersom det var sååå super fint väder med strålande sol så valde vi Harrys så vi kunde sitta på ute serveringen och ha de najs i sooolen =)

Men när solen försvann så försvann även värmen :( gick upp och kädde oss lite värmare för att sen bege oss ner till norra hamnen och sitta där en stund men på halva vägen dit höll vi på å frysa till is för det börja blåsa som tusan så vi vände om igen och satte oss i hotell lobbyn och drack goda drinkar. Så där blev vi sen resten av kvällen =) hehe!!

Efter vi suttit där och gottat oss en bra stund så tog vi hissen upp till översta våningen och satte och där på en "balkong" och bytade ringar ;)

Sen var det till att krypa ner i sängen och njuta av barn friheten :P
På morgonen så blev det en stooor god frukostbuffe. Så man åt tills man nästan sprack, haha!

Sen blev det till att åka tillbaka till Höganäs för att hämta lilla monstret hos sin moster. Hon verkade till att ha haft det jääääätte bra där så det kan man nog våga sig på fler ggr :D

På em var vi i Folkparken och träffade några av mammorna från gamla mammagruppen, super trevligt.
Efter det åkte jag och Amanda hem till Rebecca och Hilda och hälsa på, sååå söt det lilla livet!!

Tjoho alla!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0